Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο “εξορκιστής” της Αριστοτέλους και ο βοηθός του

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο “εξορκιστής” της Αριστοτέλους και ο βοηθός του
Εξορκισμοί στην πλατεία Αριστοτέλους youtube

Την πόρτα του εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν οι δύο συλληφθέντες της "Εκκλησίας των Εθνών" για τους εξορκισμούς στην πλατεία Αριστοτέλους. "Με συνέλαβαν για χάρη του ονόματος του Ιησού Χριστού", δήλωσε ο επικεφαλής της αίρεσης.

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, Κυριακή (28/08) στις 12:00 ο επικεφαλής της αίρεσης “Εκκλησία των Εθνών” και ο βοηθός του, οι οποίοι συνελήφθησαν το Σάββατο για την τέλεση εξορκισμών στην πλατεία Αριστοτέλους.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Θέρμης μετέβησαν στο πρώην κέντρο διασκέδασης “Νεράιδα”, στην περιοχή του αεροδρομίου “Μακεδονία” στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς εκεί λειτουργούσε χωρίς άδεια ο υποτιθέμενος χώρος λατρείας.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 24χρονο, δεξί χέρι του επικεφαλής της αίρεσης, ο οποίος δήλωσε προσωρινά υπεύθυνος της εγκατάστασης. Λίγη αργότερα ο επικεφαλής της “Εκκλησίας των Εθνών” παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ. Θέρμης και συνελήφθη επίσης.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου “Περί Θρησκευτικής Ελευθερίας”.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το grtimes.gr, ο επικεφαλής της αίρεσης σημειώνει σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα πως «χαίρομαι και πανηγυρίζω που με αξίωσε ο Θεός να συλληφθώ και να οδηγηθώ στα κρατητήρια της Αστυνομίας για χάρη του ονόματος του Κυρίου μας Ιησού Χριστού».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα