Ρωσία: Νέοι πυροβολισμοί στο κέντρο της Μόσχας

Ρωσία: Νέοι πυροβολισμοί στο κέντρο της Μόσχας
Πυροβολισμοί στο κέντρο της Μόσχας, Ρωσία AP

Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στο κέντρο της Μόσχας. Για "τρομοκρατική ενέργεια" κάνουν λόγο οι μυστικές υπηρεσίες.

Νέοι πυροβολισμοί ακούγονται στη Ρωσία, στο κέντρο της Μόσχας κοντά στην έδρα της FSB, μεταδίδει δημοσιογράφος του Reuters. Σημειώνεται ότι πριν από λίγο, στο ίδιο σημείο, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε αντίστοιχο περιστατικό με πυροβολισμούς.

Ένας αστυνομικός εθεάθη να κείτεται αναίσθητος στο έδαφος, αναφέρει η ίδια πηγή, ενώ φύο εργαζόμενοι της ρωσικής υπηρεσίας ασφαλείας FSB τραυματίστηκαν σοβαρά

Η αστυνομία επέκτεινε την περιοχή αποκλεισμού κοντά στο σημείο των πυροβολισμών.

Η ρωσική υπηρεσία ασφαλείας FSB ανακοίνωσε ότι ένας εργαζόμενός της σκοτώθηκε στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο κέντρο της Μόσχας, όπως μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο πρόεδρος Πούτιν ενημερώθηκε για το περιστατικό έξω από το κτίριο της FSB.

Σύμφωνα με το Reuters, μια πηγή προσκείμενη στη FSB αναφέρει ότι η υπηρεσία ασφαλείας υποπτεύεται ότι το περιστατικό με τους πυροβολισμούς ενδεχόμενως σχεδιάστηκε για να συμπέσει με την ομιλία του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν για να τιμήσει την ημέρα των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα